Over 15 års erfaring

check

Høj standard

good (1)

Perfektionistisk

botanical - copy

​Udlejning af flishugger med eller uden mand

Står du og mangler en flishugger? Hos Johnnys Haveservice kan vi tilbyde udlejning af flishugger, når du har brug for det. Vi har bl.a. mange kunder i Holbæk, Odsherred, Nykøbing Sjælland og omegnen af Nordsjælland, der har benyttet denne service.

Udlejning af maskiner er ikke nyt for os. Det har vi en masse erfaring med. Vil du slippe for besværet med at skulle hugge flis selv, har du mulighed for at lade os klare det hele for dig. Det er helt op til dig, hvilken løsning du ønsker. Hvis du vil gøre det selv, står vi klar med udlejning af flishugger, der gør en stor del af arbejdet for dig.

Vi tilbyder flishugger-udlejning

Rigtig mange er glade for flis til afdækning af bede og havearealer. Den friske flis falder smukt ind i naturens omgivelser og skaber varme og bløde underlag. Flis er derfor også yderst velegnet til en børnevenlig legeplads.

Der skal dog en flishugger til at skabe disse flotte omgivelser. Heldigvis tilbyder vi udlejning af flishugger, der er af en rigtig god kvalitet.

Ved udlejning af flishugger kan vi tilbyde vores GS PUMA-flismaskine. Denne model har hele tre indstillinger til flis. Grenene bliver trukket ind via transportbånd og kan tage grene op til 20 cm i diameter. Du kan derfor leje en kraftig flishugger, der kan klare det hårde arbejde for dig.

Hvad koster udlejning af flishugger?

Ved udlejning af flishugger hos os koster det (pr. dag) kr. 1000,- eksklusive moms. Derudover kommer der brændstof og levering oveni. Du kan derfor leje en flishugger til en rigtig god pris hos os.

Er du interesseret i at høre mere om vores model, eller ønsker du udlejning af flishugger allerede nu? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 40 47 08 02. Du kan også kontakte os på e-mail: info@johnnys-haveservice.dk.

Indhent et gratis tilbud på haveservice

Johnnys Haveservice tilbyder haveservice, fældning, flishugger og sten og grus til en fornuftig pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

Johnnys Haveservice

CVR: 30791738

Kontakt os

Telefon: 40 47 08 02

Facebook