Over 15 års erfaring

check

Høj standard

good (1)

Perfektionistisk

botanical - copy

​Professionel stubfræsning med grundige resultater

Skal du have hjælp til at fjerne en træstub?

Har du en irriterende træstub i haven, som ikke gør andet end at være grim og i vejen? Så kan vi hjælpe dig! Hos Johnnys Haveservice kan vi nemlig tilbyde stubfræsning med grundige resultater. Efter vi har været forbi med vores moderne stubfræser, vil der ikke være andet tilbage af den uønskede træstub end et fint lag jord, du kan bruge, som du vil.

Ønsker du hjælp til fræsning af en træstub i Holbæk, Odsherred, Nykøbing Sjælland eller et andet sted heromkring? Vi kører ud til kunder i størstedelen af Nordsjælland, og vi kan derfor også komme ud for at hjælpe dig af med træstubbene i din have.

Perfektionistisk arbejde efter høje standarder

I vores alt vores arbejde er vi utroligt perfektionistiske. Dette gælder selvfølgelig også stubfræsning. Du kan derfor trygt regne med, at vi tager hånd om stub såvel som rødder, så det endelige resultat er fuldstændigt upåklageligt. Med mere end 15 års erfaring med denne type opgaver har vi sat os selv en utroligt høj standard, som vi altid ønsker at leve op til.

Dertil lever vi af at være vellidte blandt vores kunder. Vi overholder derfor altid hver en aftale, vi indgår. Det gælder både i forhold til prisen, vi bliver enige om, samt tidspunktet hvor vi har lovet et færdigt resultat.

Står du med brug for hjælp til fjernelse af træstub, er du altså kommet til de helt rigtige. Vi udfører altid et godt stykke arbejde med stubfræsning, og vi kan derfor også gøre det samme for dig.

Kontakt os og få en pris på stubfræsning

Vores priser på stubfræsning afhænger af, hvor stor en træstub, der er tale om, og om der eventuelt skal fjernes flere træstubbe. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os og fortælle os mere om, hvad vi skal hjælpe med, og så giver vi dig gerne et tilbud på opgaven.

Indhent et gratis tilbud på haveservice

Johnnys Haveservice tilbyder haveservice, fældning, flishugger og sten og grus til en fornuftig pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

Johnnys Haveservice

CVR: 30791738

Kontakt os

Telefon: 40 47 08 02

Facebook