Over 15 års erfaring

check

Høj standard

good (1)

Perfektionistisk

botanical - copy

​Kantbeskæring med Robocut

Præcision, pålidelighed og effektivitet i højsædet

Hos Johnnys Haveservice ønsker vi hele tiden at udvikle os og investere i moderne teknologi, så vi kan udføre havearbejde hurtigere, mere præcist, effektivt og pålideligt. Derfor kan vi også være behjælpelige med kantbeskæring med Robocut, så du kan få den bedste og mest moderne hjælp til rydning af grunde, grøfter og lignende.

Vi kan køre ud og hjælpe med kantbeskæring med Robocut for kunder i det meste af Nordsjælland, herunder Nykøbing Sjælland, Holbæk, Odsherred og lignende. Har du et område, hvor der skal ryddes for grene, buskadser og andet, så kommer vi også gerne ud og hjælper dig.

Derfor skal du vælge kantbeskæring med Robocut

Arbejdet med kantbeskæring vedrører klargøring af grunde til nyt anlægsarbejde eller andre byggeprojekter. Arbejdet handler om at rydde grunden for grene, krat, buskadser og lignende, så jorden er helt plan og klar til at igangsætte det efterfølgende arbejde på.

Kantbeskæring kan klares manuelt med forskellige hjælpemidler, men med Robocut kan du få et endnu mere tilfredsstillende resultat. Her fjernes menneskelige fejl fra ligningen, da robotteknologien fjernstyres og indstilles til at give endnu grundigere resultater. Dertil kan Robocut udføre kantbeskæring i grøftekanter med hældninger på op til 45 grader, som ellers er yderst komplicerede at rydde.

Dertil går kantbeskæring med Robocut væsentligt hurtigere end alternative arbejdsmetoder, og du kan derfor skære markant ned på den tid, du har besøg af og betaler for din havemand. Vores innovative tilgang til havearbejde har således et væld af fordele, og vi går aldrig på kompromis med de resultater, vi giver vores mange tilfredse kunder.

Ring eller skriv og få flere informationer

Er du klar til at opleve forskellen med professionel kantbeskæring med Robocut? Kontakt os for at få flere informationer om, hvordan vi kan hjælpe dig med et rydde, knuse og klargøre din byggegrund. Vi giver dig også gerne en fast pris på din opgave, og vi lover et færdigt stykke arbejde til aftalt tid.​

Indhent et gratis tilbud på haveservice

Johnnys Haveservice tilbyder haveservice, fældning, flishugger og sten og grus til en fornuftig pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

Johnnys Haveservice

CVR: 30791738

Kontakt os

Telefon: 40 47 08 02

Facebook