Over 15 års erfaring

check

Høj standard

good (1)

Perfektionistisk

botanical - copy

Træfældning og træbeskæring af store og små træer​

Har du et træ, der står i vejen eller trænger til en beskæring? Hos Johnnys Haveservice kan vi hjælpe dig med træfældning. Vi hjælper med fældning af træer i Holbæk, Odsherred, Nykøbing Sjælland og forskellige byer på Nordsjælland. Skal vi også hjælpe dig?

Vi sørger for, at fældning af træ bliver udført professionelt og effektivt med det rette sikkerhedsudstyr. Det betyder, at vi sikrer os, at omgivelserne ikke tager skade i forbindelse med træfældningen. Der kan f.eks. være tale om biler, huse og lignende. Dette er selvfølgelig også tilfældet, hvis du ønsker at få beskåret et træ, der er blevet for stort.

Vi sørger for træbeskæring efter dine behov

Vores erfaring med træfældning gør, at vi kan sammensætte en løsning fuldstændig efter dit behov. Har du et træ, der er blevet træt og udmattet, sørger vi for, at det bliver fældet forsvarligt. Er det et træ, der skygger for meget ind over din have, kan vi enten fælde det eller beskære det efter dit ønske. Vi sørger kort sagt for, at du får den optimale løsning i det givne tilfælde. Vi sætter en stor faglig stolthed i din tilfredshed.

Når vi udfører træfældning og beskæring, sørger vi også for oprydningen efterfølgende. Ønsker du flishugning, er dette en mulighed. Derudover sørger vi for at bortskaffe diverse former for affald, der måtte komme – alt sammen til gode priser.

Hvad koster træfældning?

Pris for træfældning afhænger af, hvor stort et træ der er tale om. Derudover kan omgivelserne også have en betydning. Er det en kompleks træfældning, hvor der er mange eksterne faktorer, der skal tages højde for, kan det påvirke prisen. Vi kan dog sagtens tilbyde dig en billig løsning, når du vælger os.

Ønsker du at høre mere om vores priser? Giv os et kald på telefon: 40 47 08 02, eller send os en mail på ​info@johnnys-haveservice.dk

Indhent et gratis tilbud på haveservice

Johnnys Haveservice tilbyder haveservice, fældning, flishugger og sten og grus til en fornuftig pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

Johnnys Haveservice

CVR: 30791738

Kontakt os

Telefon: 40 47 08 02

Facebook