Over 15 års erfaring

check

Høj standard

good (1)

Perfektionistisk

botanical - copy

​Levering af sten og grus lige til døren

​Skal du bruge sten og grus til din næste opgave? Så kan du med fordel kontakte Johnnys Haveservice for professionel hjælp. Vi tilbyder levering af sten og grus lige til døren hos private kunder. Vi servicerer typisk kunder i og omkring Holbæk, Odsherred og Nykøbing Sjælland, men hjælper naturligvis også gerne til udenfor disse områder.

Vi er et professionelt firma med mere end 15 års erfaring indenfor faget, hvilket betyder, at vi kan varetage både simple og mere komplicerede opgaver. Derfor kan du trygt lade os stå for din kommende levering af sten og grus. Vi tilbyder, udover levering af grus og sten, levering af andre materialer og kan derudover også stå for anlægning af indkørsel, terrasse, gårdsplads samt meget andet.

Hvad koster grus og sten?

Den nøjagtige pris på grus og sten varierer fra opgave til opgave. Det afhænger nemlig af kundens specifikke behov. Vi kan f.eks. både tilbyde levering af stabilgrus og brolæggergrus, hvis priser er en smule forskellige. Derudover kan vi maksimalt tilbyde 2 m3 pr. levering af sten og grus. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så er du garanteret en konkurrencedygtig og billig pris hos os.

Vi er et fleksibelt firma, som går meget op i at tilbyde hurtig levering indenfor to dage til alle vores kunder. Hurtigere levering kan dog også ofte lade sig gøre. Vores standarder er høje, hvilket er din sikkerhed for, at du altid modtager materialer af høj kvalitet, når du samarbejder med os.

Kontakt os for at høre mere om levering af sten og grus

Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på levering af sten og grus. Vi er fair med både tid og pris. Du kan kontakte os via vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon 40 47 08 02. Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@johnnys-haveservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent et gratis tilbud på haveservice

Johnnys Haveservice tilbyder haveservice, fældning, flishugger og sten og grus til en fornuftig pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os

Johnnys Haveservice

CVR: 30791738

Kontakt os

Telefon: 40 47 08 02

Facebook